Schilderwerk

Het is van ons altijd weer een uitdaging om van uw woning, een woning te maken die er tip top uitziet. Naast woningen werken wij ook aan flatgebouwen, winkels, monumentale panden en VVE’s.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk opnieuw of laten overschilderen is natuurlijk niet alleen maar om uw woning of pand mooi te laten lijken. Het beschermt ook tegen de slechte weersomstandigheden in Nederland. In ons klimaat krijgt het schilderwerk door de jaren heen veel te verduren. De kwaliteit van de ondergrond, de materialen én de kennis van een schilder kan veel uitmaken. Goed onderhoud én het schilderwerk regelmatig laten controleren en reinigen hebben een positieve invloed op de levensduur.

Voor het opnieuw laten schilderen van de buitenkant van uw woning of pand is het belangrijk om voor een goede kwaliteit te kiezen. Als er met een goede kwaliteit geschilderd wordt dan kunt u jaren lang plezier van het eindresultaat hebben.

Binnenschilderwerk

Het interieur zoals de wanden, plafonds en de deuren of kozijnen van uw woning of pand is natuurlijk niet af zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk.Het is de bedoeling dat het binnenschilderwerk strak en netjes uitziet en een mooie afgewerkte uitstraling aan uw woning of pand geeft. 

Binnenschilderwerk is bepalend voor de sfeer en geeft een extra dimensie aan het interieur. Wij zorgen dat het toepassen van goede materialen op een juiste manier, voor een betere bescherming tegen bijvoorbeeld schimmel en vocht, maar ook tegen slijtage van uw traptreden. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Noord-Holland is onze specialiteit.

Andere diensten

In het onderstaande overzicht vindt u een nadere beschrijving van de aangeboden diensten. Mocht u hierover vragen hebben of bent u op zoek naar een passende oplossing dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik stel uw reactie zeer op prijs. Uiteraard kunt u mij ook bellen of mailen.