Schildersbedrijf Heijn

Kwaliteit staat bij ons hoog zodat u een prachtig eindresultaat kunt verwachten met een lange levensduur.

Jerry Heijn

Jerry Heijn aan het schilderen

Mijn naam is Jerry Heijn en ik ben een allround schilder. Door mijn jarenlange ervaring in de schildersbranche ken ik de finesses van het vak. Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag omdat ik als geen ander weet wat een gedegen laag verf kan doen. Ik ben sterk in binnen- en buitenschilderwerk én werkzaamheden zoals wandafwerkingen, restauraties en houtrot reparaties.

Werkwijze

Ik bekijk samen met u wat er gedaan moet worden en we bespreken de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende offerte waarin de gewenste aanpak en advies is verwerkt. Na ontvangst van de opdrachtbevestiging maak ik met u een afspraak betreffende de aanvang van de werkzaamheden.

Garantie

Als klant staat u bij mij centraal. Van het eerste contact tot en met de aftersales. Een goede inventarisatie brengt duidelijk inzicht in uw wensen. Zo kan ik de juiste stappen ondernemen om daaraan te voldoen.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismaking en een geheel vrijblijvende offerte.